Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17046
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кока, Володимир Миколайович | - |
dc.contributor.author | Кока, Владимир Николаевич | - |
dc.contributor.author | Koka, V. M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-15T06:45:55Z | - |
dc.date.available | 2021-11-15T06:45:55Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кока В. М. Особливості будови малих слизових слинних залоз язика в умовах комбінованого впливу харчових добавок / В. М. Кока // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня–1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 77–78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17046 | - |
dc.description.abstract | 1) Введення в харчовий раціон піддослідних тварин комплексу харчових добавок впродовж 1 – 4 тижнів призводить до збільшення відносної кількості паренхіматозних компонентів за рахунок гіпертрофії кінцевих відділів слинних залоз. 2) Описані зміни в слинних залозах можуть бути наслідком стимуляції збільшеного слиновиділення комплексом харчових добавок. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський державний медичний університет | uk_UA |
dc.subject | м'язи язика | uk_UA |
dc.subject | вплив харчових добавок | uk_UA |
dc.subject | морфологія | uk_UA |
dc.title | Особливості будови малих слизових слинних залоз язика в умовах комбінованого впливу харчових добавок | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра медицини катастроф та військової медицини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
koka_2021_UMSA.pdf | 153,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.