Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17240
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубінін, Дмитро Сергійович-
dc.contributor.authorШепітько, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorДубінін, Сергій Іванович-
dc.date.accessioned2021-12-14T07:56:43Z-
dc.date.available2021-12-14T07:56:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДубінін Д. С. Порівняльна характеристика стінки жовчного міхура людини та риб з різним типом харчування / Д. С. Дубінін, В. І. Шепітько, С. І. Дубінін // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня – 1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 18–19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17240-
dc.description.abstractНайбільша кількість, як кровоносних так і лімфатичних судин міститься в ділянці шийки жовчного міхура товстолоба. Таким чином, спостерігається деяке ускладнення будови структурних компонентів стінки жовчного міхура рослиноїдних риб, порівняно з всеїдними та хижими рибами. Про це свідчить збільшення кількості та висоти складок слизової оболонки, а також збільшення кількості судин гемомікроциркуляторного русла та лімфосудин у оболонках стінки жовчного міхура. Найбільш спрощену будову структур стінки жовчного міхура, порівняно з іншими рибами, мають хижі риби.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика стінки жовчного міхура людини та риб з різним типом харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології
Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Porivnalna_charakheructuka_stinku.pdf432,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.