Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17385
Назва: | Харчування як складова здоров’я |
Автори: | Сидоренко, Антоніна Григорівна Луценко, Руслан Володимирович Чечотіна, Світлана Юріївна Гаврильєва, Ксеня Григорівна Луценко, Ольга Анатоліївна |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Харчування як складова здоров’я / А. Г. Сидоренко, Р. В. Луценко, С. Ю. Чечотіна [та ін.] // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології: реалії і перспективи : зб. наук. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції з міжнар. участю, м. Полтава, 23 листопада 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 141–142. |
Короткий огляд (реферат): | Дотримання принципів здорового харчування і фізичної активності є запорукою збереження та зміцнення здоров’я на довгі роки. |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17385 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра фармакології, клінічної фармакології та фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Food_2021.pdf | 178,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.