Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/1741
Назва: Лікування рекурентних депресивних розладів з урахуванням біологічних ритмів
Інші назви: The treatment of recurrent depression with the biological rhythms
Автори: Grin', E.
Grin, V. G.
Гринь, Катерина Вікторівна
Гринь, Володимир Григорович
Гринь, Екатерина Викторовна
Гринь, Владимир Григорьевич
Дата публікації: 2016
Видавець: Tokyo University Press;The University of Tokyo
Бібліографічний опис: Gryn K. V. The treatment of recurrent depression with the biological rhythms (Лікування рекурентних депресивних розладів з урахуванням біологічних ритмів) / K. V. Gryn, V. G. Gryn // The XVII International Academic Congress“History, Problems and Prospects of Development of Modern Civilization” (Japan, Tokyo, 25-27 January 2016): Volume II. – “Tokyo University Press”, 2016. – P. 372-377.
Короткий огляд (реферат): Висновки та перспективи подальших досліджень. Таким чином, запропонована в нашому дослідженні система діагностики та терапії рекурентних депресій з урахуванням індивідуального біоритмологічного статусу потребує комплексного застосування медикаментозної терапії відповідно до стану циркадіанних ритмів пацієнтів. Загальна ефективність лікування реку- рентного депресивного розладу на засадах хронотерапії була достатньо високою в усіх клінічних групах і підгрупах. Застосування розробленої комп- лексної системи лікувально-профілактичних заходів щодо рекурентних деп- ресивних розладів на засадах хрономедицини довело її достатню ефек- тивність, причому найбільш високою вона була у пацієнтів вечірнього циркадіанного хронотипу, які отримували антидепресант з циркадіанним механізмом дії, що дозволяє вважати таких пацієнтів популяційною когортою для при- значення цього препарату, як антидепресанту вибору. Застосування принципів хронодіагностики, хронотерапії та хронопрофілактики в курації хворих на реку- рентний депресивний розлад з відповідним підбором конкретного антидеп- ресанту в залежності від хронотипу та синдромальної структури епізоду доз- волить суттєво підвищити ефективність існуючих на сьогодні терапевтичних стратегій та є перспективним напрямком у лікуванні афективних розладів у клінічній психіатрії.
ISBN: 978-4-835-857398-7
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/1741
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії людини
Наукові праці. Кафедра нервових хвороб

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KVG_2016_Sc.pdf215,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.