Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17925
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorФуголь, Ольга Максимовна-
dc.contributor.advisorФуголь, Ольга Максимівна-
dc.contributor.authorБолотин, Я. Ю.-
dc.contributor.authorЛапис, Е. Л.-
dc.contributor.authorФуголь, Ольга Максимовна-
dc.contributor.authorФуголь, Ольга Максимівна-
dc.date.accessioned2022-04-05T10:30:44Z-
dc.date.available2022-04-05T10:30:44Z-
dc.date.issued1959-
dc.identifier.citationВлияние длительности жевательного процесса на кровяное давление / Я. Ю. Болотин, Е. Л. Лапис ; науч. рук. О. М. Фуголь // Сборник студенческих научных работ. – Харьков, 1959. – С. 45–49.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17925-
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherХарьковский государственный медицинский стоматологический институтuk_UA
dc.titleВлияние длительности жевательного процесса на кровяное давлениеuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1959.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.