Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18508
Назва: Технології дистанційного навчання
Автори: Волкова, Таїсія Олександрівна
Волкова, Таисия Александровна
Volkova, T. O.
Дата публікації: 16-бер-2021
Видавець: Кам’янське, 2021
Бібліографічний опис: Волкова Т. О. Технології дистанційного навчання / Т. О. Волкова // Виклики сьогодення: дистанційне навчання. Теорія, практика, досвід роботи : зб. тез доп. І Всеукр. наук.-практ. онлайн конф., м. Кам’янське, 16 березня 2021 р. – Кам’янське : ВСП ДФКІП ДВНЗ УДХТУ, 2021. – С. 72–74.
Короткий огляд (реферат): Щодня ми бачимо, як змінюється світ. Кожен має підлаштовуватись до вимог оточення, ситуації, стану здоров’я. Останній рік був великим випробуванням для всієї планети. Пандемія нікого не залишила осторонь, а особливий удар нанесла системі освіти. Викладачі, здобувачі освіти, їх батьки – кожному довелось знаходити нові шляхи та можливості для навчання. Не в менш складній ситуації опинились вчителі: підготувати заняття, віднайти способи проведення його дистанційно, пояснити кожному здобувачу освіти, як цим всім користуватись, цілодобово бути на зв’язку та давати відповіді на численні запитання, і серед всього цього залишитись гідною людиною.
УДК: 378.147
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18508
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Volkova.pdf472,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.