Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/1857
Назва: Морфологія шлунка щурів при експериментальному гострому гастриті
Автори: Білаш, Сергій Михайлович
Проніна, Олена Миколаївна
Коптев, Михайло Миколайович
Дата публікації: жов-2017
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Білаш С. М. Морфологія шлунка щурів при експериментальному гострому гастриті : монографія / С. М. Білаш, О. М. Проніна, М. М. Коптев. – Полтава : Копір сервіс, 2017. – 132 с.
Короткий огляд (реферат): Гострий гастрит посідає провідне місце серед усіх захворювань шлунка. Як правило, він передує таким серйозним за своїм перебігом та прогнозом захворюванням, як виразкова хвороба та рак шлунка. Для вивчення структурних змін, які виникають у шлунку при гострому гастриті, було проведене експериментальне дослідження із залученням щурів. У монографії висвітлені на мікроскопічному рівні структурні та морфо метричні зміни шлунка щурів, які виникаються на тлі гострого експирементального запалення. Книга розрахована на анатомів, патологоанатомів, гістологів, інших спеціалістів медико-біологічного профілю, а також фахівців-клініцистів, які у своїй практичній діяльності стикаються із шлунково-кишковою патологією.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/1857
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
monographia.pdf13,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.