Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18576
Title: Особливості структурної організації гепатоцитів за умов комбінованого впливу харчових добавок в експерименті
Authors: Мустафіна, Галія Міркатівна
Issue Date: 2021
Publisher: Полтавський державний медичний університет
Citation: Мустафіна Г. М. Особливості структурної організації гепатоцитів за умов комбінованого впливу харчових добавок в експерименті / Г. М. Мустафіна // УМСА – століття інноваційних напрямків та наукових досягнень (до 100-річчя від заснування УМСА) : матеріали Всеукр. міждисциплінарної наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присв. 100-річчю заснування Української медичної стоматологічної академії, м. Полтава, 8 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 114–116.
Abstract: Метою роботи було вивчення в експерименті метричних характеристик гепатоцитів білих щурів після введення в раціон комплексу харчових добавок (глютамату натрію, нітриту натрію, понсо 4R) протягом чотирьох тижнів. За результатами дослідження додавання в стандартний раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом 4 тижнів призводить до помітної зміни метричних характеристик печінкових клітин. Зміни розмірних характеристик ядер гепатоцитів спостерігаються після короткочасного введення в раціон комплексу харчових добавок (протягом 7 діб), розмірні характеристики печінкових клітин помітно змінюються при більш тривалому (протягом 4 тижнів) експериментальному впливі.
Keywords: структурна організація гепатоцитів
впливу харчових добавок
експеримент
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18576
Appears in Collections:Наукові праці

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_Mustafina.pdf246,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.