Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18576
Назва: Особливості структурної організації гепатоцитів за умов комбінованого впливу харчових добавок в експерименті
Автори: Мустафіна, Галія Міркатівна
Дата публікації: 2021
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Мустафіна Г. М. Особливості структурної організації гепатоцитів за умов комбінованого впливу харчових добавок в експерименті / Г. М. Мустафіна // УМСА – століття інноваційних напрямків та наукових досягнень (до 100-річчя від заснування УМСА) : матеріали Всеукр. міждисциплінарної наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присв. 100-річчю заснування Української медичної стоматологічної академії, м. Полтава, 8 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 114–116.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було вивчення в експерименті метричних характеристик гепатоцитів білих щурів після введення в раціон комплексу харчових добавок (глютамату натрію, нітриту натрію, понсо 4R) протягом чотирьох тижнів. За результатами дослідження додавання в стандартний раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом 4 тижнів призводить до помітної зміни метричних характеристик печінкових клітин. Зміни розмірних характеристик ядер гепатоцитів спостерігаються після короткочасного введення в раціон комплексу харчових добавок (протягом 7 діб), розмірні характеристики печінкових клітин помітно змінюються при більш тривалому (протягом 4 тижнів) експериментальному впливі.
Ключові слова: структурна організація гепатоцитів
впливу харчових добавок
експеримент
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18576
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Mustafina.pdf246,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.