Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18576
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМустафіна, Галія Міркатівна-
dc.date.accessioned2022-06-10T11:51:35Z-
dc.date.available2022-06-10T11:51:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМустафіна Г. М. Особливості структурної організації гепатоцитів за умов комбінованого впливу харчових добавок в експерименті / Г. М. Мустафіна // УМСА – століття інноваційних напрямків та наукових досягнень (до 100-річчя від заснування УМСА) : матеріали Всеукр. міждисциплінарної наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присв. 100-річчю заснування Української медичної стоматологічної академії, м. Полтава, 8 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 114–116.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18576-
dc.description.abstractМетою роботи було вивчення в експерименті метричних характеристик гепатоцитів білих щурів після введення в раціон комплексу харчових добавок (глютамату натрію, нітриту натрію, понсо 4R) протягом чотирьох тижнів. За результатами дослідження додавання в стандартний раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом 4 тижнів призводить до помітної зміни метричних характеристик печінкових клітин. Зміни розмірних характеристик ядер гепатоцитів спостерігаються після короткочасного введення в раціон комплексу харчових добавок (протягом 7 діб), розмірні характеристики печінкових клітин помітно змінюються при більш тривалому (протягом 4 тижнів) експериментальному впливі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectструктурна організація гепатоцитівuk_UA
dc.subjectвпливу харчових добавокuk_UA
dc.subjectекспериментuk_UA
dc.titleОсобливості структурної організації гепатоцитів за умов комбінованого впливу харчових добавок в експериментіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Mustafina.pdf246,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.