Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18578
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМустафіна, Галія Міркатівна-
dc.contributor.authorСтарченко, Іван Іванович-
dc.contributor.authorКока, Володимир Миколайович-
dc.date.accessioned2022-06-10T11:57:06Z-
dc.date.available2022-06-10T11:57:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМустафіна Г. М. Особливості паренхіматозно-стромальних взаємин в печінці білих щурів за умов комбінованого впливу харчових добавок в експерименті / Г. М. Мустафіна, І. І. Старченко, В. М. Кока // Теорія та практика сучасної морфології : матеріали п’ятої Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Дніпро, Україна, 20–22 жовтня 2021 р. – Дніпро, 2021. – С. 96–97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18578-
dc.description.abstractПоодинокі наукові дослідження свідчать про те, що, окремі харчові добавки сприяють виникненню пухлин, алергічних реакцій, та інших неприємних наслідків. Відомо, що основним органом, який виконує функцію знешкодження токсичних речовин, яки потрапляють в організм з продуктами харчування, є печінка, яка окрім дезинтоксикаційної, у поєднаннні з іншими органами, виконує близько 500 окремих функцій. В теперішній час жоден штучний пристрій не здатен відтворити одночасно усі функції печінки. За результатами досліджень додавання в стандартний раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом чотирьох тижнів призводить до дистрофічних змін гепатоцитів і явищ фіброзу в печінці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпропетровський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectпечінкаuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectекспериментuk_UA
dc.subjectщуриuk_UA
dc.titleОсобливості паренхіматозно-стромальних взаємин в печінці білих щурів за умов комбінованого впливу харчових добавок в експериментіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра патологічної анатомії та судової медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Pechinka.pdf637,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.