Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18670
Назва: Аналіз трендів та прогноз перебігу поширення COVID-19 в Україні
Автори: Сема, Р. В.
Кривуля, К. Ю.
Соколенко, А. А.
Мамонтова, Тетяна Василівна
Дата публікації: 2022
Видавець: Національний фармацевтичний університет
Бібліографічний опис: Аналіз трендів та прогноз перебігу поширення COVID-19 в Україні / Р. В. Сема, К. Ю. Кривуля, А. А. Соколенко, Т. В. Мамонтова // Від експериментальної та клінічної патофізіології до досягнень сучасної медицини і фармації : тези доп. ІV наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених з міжнар. участю (19 травня 2022 р.). – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 288.
Короткий огляд (реферат): Виявлено поступове збільшення рівня захворюваності та смертності від COVID-19 впродовж періоду пандемії в Україні. Розробка прогностичної моделі розвитку тенденції поширення захворюваності та смертності від COVID-19 є потужним інструментом у керуванні негативними наслідками у системі охорони здоров’я. Посилення потужності лабораторних досліджень за рахунок використання ПЛР для ідентифікації РНК вірусу Sars- Cov-2 є найбільш інформативним та достовірним методом верифікації діагнозу коронавірусного інфікування.
Ключові слова: COVID-19
лабораторна діагностика
Україна
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18670
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
COVID-19.PDF351,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.