Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18750
Назва: Професійне та організаційне ставлення до навчального процесу у вищих навчальних закладах
Автори: Жукова, Марина Юріївна
Міщенко, Ігор Віталійович
Шарлай, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет ім В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Жукова М. Ю. Професійне та організаційне ставлення до навчального процесу у вищих навчальних закладах / М. Ю. Жукова, І. В. Міщенко, Н. М. Шарлай // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXIX Каришинські читання), присвяченої розробкам моделей підготовки майбутнього вчителя до педагогічної діяльності в Новій українській школі, (м. Полтава, 26–27 травня 2022 р.) / за заг. ред. проф. М. В. Гриньової. – Полтава : Астрая, 2022. – С. 93–96.
Короткий огляд (реферат): Сучасний розвиток медичної науки і практики спрямованні на внесення корективів в підготовку та підвищення кваліфікації медичних працівників із наближенням освіти до міжнародних стандартів. Якщо розглядати погляди стратегічною мети розвитку вищої медичної освіти в країнах світу, то головним являється отримання бажаної якості освіти з визначеними показниками. Під час навчальної діяльності студентів відбувається їх професійне становлення, яке повинне забезпечувати взаємодоповнення всіх інших складових. Ядром у цьому процесі є «мотивація» – спонукання, що викликає активність людини, визначає її спрямованість до мети.
Ключові слова: вища освіта
практичні навички
компетентність
мотивація
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18750
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
motyvatsiya.pdf599,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.