Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18751
Назва: Життєдіяльність людини під впливом психічного навантаження
Автори: Соколенко, Валентина Миколаївна
Шарлай, Наталія Миколаївна
Новописьменний, Сергій Анатолійович
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський національний педагогічний університет ім В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Соколенко В. М. Життєдіяльність людини під впливом психічного навантаження / В. М. Соколенко, Н. М. Шарлай, С. А. Новописьменний // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXIX Каришинські читання), присвяченої розробкам моделей підготовки майбутнього вчителя до педагогічної діяльності в Новій українській школі, (м. Полтава, 26–27 травня 2022 р.) / за заг. ред. проф. М. В. Гриньової. – Полтава : Астрая, 2022. – С. 196–198.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до формулювання Всесвітньої організації охорони здоров’я, людське здоров’я – це не просто відсутність хвороби, а стан повного фізичного, духовного та соціального благополуччя. У світлі цього формулювання людина є автором власного здоров’я, а в справі для його збереження вона виконує основну роль, що визначається зрілою самосвідомістю індивіда й повагою до свого єства.
Ключові слова: психічне навантаження
стрес
психосоматичні захворювання
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18751
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
psykhichnoho_ navantazhennya.pdf594,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.