Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18890
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Запорожець, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Лоза, Л. І. | - |
dc.contributor.author | Баштовенко, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ножинова, Оксана Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-10T11:58:31Z | - |
dc.date.available | 2022-08-10T11:58:31Z | - |
dc.date.issued | 1996 | - |
dc.identifier.citation | О можливості корекції функціонального стану показників перекисного окислення ліпідів та антиоксидантної системи тканин пародонту при його аутоімунному ураженні пептидним препаратом “Вермілат” / Т. М. Запорожець, Л. І. Лоза, О. А. Баштовенко, О. А. Ножинова // Основні стоматологічні захворювання, їх профілактика та лікування : матеріали доп. Всеук. наук.-прак. конф. лікарів-стоматологів, м. Полтава, 26–27 вересня 1996 р. – Полтава, 1996. – С. 44. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18890 | - |
dc.description.abstract | Метою нашого дослідження стало вивчення динаміки змін ВРО ліпідів, антиоксидантної забезпеченості, колагенолітичної активності в тканині пародонту в залежності від строку розвитку аутоімунного пародонтиту, а також терапевтичний вплив пептидного препарату “Вермілат”. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський державний медичний університет | uk_UA |
dc.subject | перекисне окислення ліпідів | uk_UA |
dc.subject | Вермілат | uk_UA |
dc.title | О можливості корекції функціонального стану показників перекисного окислення ліпідів та антиоксидантної системи тканин пародонту при його аутоімунному ураженні пептидним препаратом “Вермілат” | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра фізіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
perekysnoho_ okyslennya_ lipidiv_1.pdf | 34,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.