Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19186
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДонченко, Світлана Владиславівна-
dc.contributor.advisorDonchenko, S. V.-
dc.contributor.authorБушуєва, Ксенія Юріївна-
dc.contributor.authorЧуприна, Олексій Богданович-
dc.contributor.authorДонченко, Світлана Владиславівна-
dc.contributor.authorBushueva, K. Yu.-
dc.contributor.authorChupryna, O. B.-
dc.contributor.authorDonchenko, S. V.-
dc.date.accessioned2022-10-17T07:57:42Z-
dc.date.available2022-10-17T07:57:42Z-
dc.date.issued2022-03-24-
dc.identifier.citationБушуєва К. Ю. Морфологічні зміни структури мозкової речовини наднирникових залоз при дії комплексу харчових добавок / К. Ю. Бушуєва, О. Б. Чуприна ; наук. керівник: С. В. Донченко // IMEDSCOP 2022 : abstract book of 3rd International Medical Students Conference in Poltava of Poltava State Medical University, Poltava, 6-th of October 2022. – Poltava, 2022. – P. 110.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19186-
dc.description.abstractБуло встановлено, що вживання харчових добавок (глутамату натрію, нітриту натрію та Понсо 4R) безпосередньо впливає на мозкову речовину надниркових залоз, викликаючи гіпертрофію та альтерацію клітинuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectнадниркові залозиuk_UA
dc.subjectглутамат натріюuk_UA
dc.subjectнітрит натріюuk_UA
dc.subjectПонсо 4Ruk_UA
dc.titleМорфологічні зміни структури мозкової речовини наднирникових залоз при дії комплексу харчових добавокuk_UA
dc.title.alternativeMorphological changes in the adrenal glands medulla under the action of a nutritional supplement complexuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією
IMEDSCOP 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Abstract_Book_of_IMEDSCOP_2022-110.pdf248,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.