Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19258
Назва: Морфологічні аспекти перебудови структурних компонентів ясен при дії на нихкомплексу хврчових добавок (анатомо-експериментальне дослідження)
Автори: Проніна, Олена Миколаївна
Білаш, Сергій Михайлович
Олексієнко, Владислав Віталійович
Дата публікації: 19-тра-2021
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Морфологічні аспекти перебудови структурних компонентів ясен при дії на нихкомплексу хврчових добавок (анатомо-експериментальне дослідження) / О. М. Проніна, С. М. Білаш, В. В. Олексієнко // Морфологічні аспекти сучасної медицини та стоматології : матеріали наук.-практ. конф., присвяченої 85-річчю з дня народження професора М. С. Скрипнікова у рамках святкування 100-річчя з дня заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 19–20 травня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 74–75.
Короткий огляд (реферат): У наш час, коли постійно зростає потреба у кількості продуктів харчування, виробники знаходить різні способи для прискорення виробництва і збільшення терміну зберігання продукції. У вирішенні цих завдань промисловцям допомагає застосування різних хімічних речовин. Їхня кількість у харчовій продукції строго регламентується як вітчизняним законодавством, так і міжнародним. Але, навіть за дотримання допустимого рівня харчових хімічних добавок у продуктах харчування, їх регулярне потрапляння в організм може сприяти появі алергічних реакцій, виникненню та розвитку патологічних змін органів та систем людського організму.
Ключові слова: морфологічні аспекти
харчові добавки
глутамат натрію
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19258
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією
Морфологічні аспекти сучасної медицини та стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Morfolohichni_aspekty.pdf50,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.