Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19456
Назва: Неорганічна хімія
Автори: Кушпіль, Наталія Олександрівна
Криворучко, Тетяна Дмитрівна
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Кушпіль Н. О. Неорганічна хімія : навч. посіб. для доуніверситетської підготовки іноземних громадян / Н. О. Кушпіль, Т. Д. Криворучко. – Полтава : ПДМУ, 2022. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Неорганічна хімія» призначено для доуніверситетської підготовки іноземних студентів, що планують здобувати фахову освіту у ЗВО медико-біологічного профілю. Навчальний посібник укладено відповідно до програми з хімії для підготовчих факультетів вищих медичних закладів освіти. Навчальний посібник містить адаптовані тексти з основних тем. Матеріал посібника розподілено за заняттями, кожне заняття містить поурочний словник, основні текстові конструкції, адаптований текст і післятекстові завдання та вправи. Найважливіші теоретичні положення ілюстровані схемами й таблицями, які полегшують засвоєння навчального матеріалу. Поурочні словники складено у порядку появи лексичних одиниць у тексті, що полегшує сприйняття та засвоєння текстового матеріалу. У додатку до посібника наведені таблиці, що використовуються для вирішення практичних завдань.
Ключові слова: неорганічна хімія
іноземні студенти
УДК: 546(075.8)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19456
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Навчально-науковий центр з підготовки іноземних громадян

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kushpil_Neorhanichna_khimiia_1.pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.