Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19513
Назва: Зубна щітка із ультразвуковою вібрацією
Автори: Зайцев, Андрій Володимирович
Бойченко, Ольга Миколаївна
Ніколішин, Анатолій Карлович
Лобань, Галина Андріївна
Дата публікації: 2021
Видавець: Національна академія медичних наук України, Український центр наукової медичної інформації та патентно-ліцензійної роботи (Укрмедпатентінформ)
Бібліографічний опис: Зубна щітка із ультразвуковою вібрацією : реєстр № 239/7/20 / А. В. Зайцев, О. М. Бойченко, Г. А. Лобань, А. К. Ніколішин // Перелік наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров'я. – 2021. – Вип. 7. – С. 228–229.
Короткий огляд (реферат): В основі запропонованого медичного пристрою для впровадження нововведення є задача підвищення ефективності профілактичних дій для зменшення зубного нальоту, що сприяє запобіганню виникнення карієсу та запальних захворювань тканин пародонту. Зазначена зубна щітка, що містить в своєму корпусі випромінювач зубних коливань, може використовуватися на одній або двох щелепах одночасно, та виготовлюватися індивідуально для кожного пацієнта, нетоксична, безпечна, не має подразнюючої дії на слизову оболонку порожнини рота, значно підвищує показання до її застосування.
Ключові слова: профілактика
ультразвукові коливання
зубна щітка
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19513
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра терапевтичної стоматології
Нововведення, технології (РКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovation_Toothbrush_with_ultrasonic_vibration.pdf660,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.