Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19567
Назва: Покрокова реабілітація хворих на дифтерійний міокардит
Автори: Полторапавлов, Володимир Анатолійович
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Полторапавлов В. А. Покрокова реабілітація хворих на дифтерійний міокардит / В. А. Полторапавлов // Медична реабілітація в Україні: сучасний стан та напрями розвитку, проблеми та перспективи : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 8 вересня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 50–56.
Короткий огляд (реферат): Дифтерійна інфекція залишається однією з актуальних проблем інфектології. Завдяки проведенню низки різноманітних заходів, спрямованих на ліквідацію епідемії, в останні роки захворюваність на дифтерію значно зменшилася, але на цьому фоні значно збільшилася питома вага важких та ускладнених форм, зросли показники смертності. Значною мірою особливості сучасного перебігу дифтерії обумовлені зниженням захисних сил населення до інфекцій в умовах соціально-економічних негараздів та погіршанням екологічної ситуації.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19567
Розташовується у зібраннях:Медична реабілітація в Україні: сучасний стан та напрями розвитку, проблеми та перспективи
Наукові праці. Кафедра інфекційних хвороб з епідеміологією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pokrokova_reabilitatsiia.pdf329,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.