Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19583
Назва: Вплив навколишнього середовища на здоров'я людини в сучасному світі
Автори: Соколенко, Валентина Миколаївна
Єрошенко, Галина Анатоліївна
Шевченко, Костянтин Васильович
Павленко, Ганна Петрівна
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський націоналний педагогічний університет ім В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Вплив навколишнього середовища на здоров'я людини в сучасному світі / В. М. Соколенко, Г. А. Єрошенко, К. В. Шевченко, Г. П. Павленко // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини», м. Полтава, 17–18 листопада 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 240–242.
Короткий огляд (реферат): Люди у всьому світі приймають певні заходи по зменшенню шкідливих промислових викидів у навколишнє природне середовище, але цього покищо недостатньо. Кожна людина повинна і сама піклуватися про довкілля і своє здоров’я. Турбота про довкілля починається з власного будинку, вулиці, парку і т. д. Необхідно змінити своє споживацьке, агресивне ставлення до природи, замінити його турботою про збереження всього живого, брати участь в озелененні рідного міста чи населеного пункту. Таким чином, здоров'я людини - це не тільки показник екологічного стану населеного пункту, а й найважливіше його слідство. Саме ця характеристика повинна визначати провідні напрямки по оптимізації якісних показників навколишнього середовища.
Ключові слова: навколишнє середовище
сучасний світ
здоров'я людини
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19583
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біології
Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_ navkolyshnʹoho_ seredovyshcha.pdf518,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.