Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19711
Назва: Юридичні аспекти надання першої долікарської допомоги фармацевтами
Автори: Бажан, Євгеній Анатолійович
Фролова, Анастасія Геннадіївна
Bazhan, Y. A.
Дата публікації: 8-гру-2022
Видавець: Полтавський фаховий коледж Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого
Бібліографічний опис: Бажан Є. А. Юридичні аспекти надання першої долікарської допомоги фармацевтами / Є. А. Бажан, А. Г. Фролова // Право і суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 8 грудня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 59–61.
Короткий огляд (реферат): За статистикою, допомога, надана людині протягом перших 4 хвилин, збільшує шанси на порятунок на 30%. Але нині в Україні долікарська допомога до прибуття бригади невідкладного реагування практично не надається, тим самим зводячи нанівець в багатьох випадках шанси постраждалого на виживання . Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Тому, з метою запобігання смертності та настання інвалідності людей внаслідок невідкладного стану держава сприяє створенню можливостей для надання населенню долікарської допомоги.
Ключові слова: долікарська допомога
УДК: 34:316.613.5
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19711
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bazhan.pdf2,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.