Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19859
Title: Асиметрія еритропоетичної активності кісткового мозку та здатності еритроцитарних мембран до деформування у котів
Authors: Кустов, О. С.
Supervisor: Міщенко, Віталій Петрович
Ткаченко, Олена Вікторівна
Issue Date: 2005
Publisher: Полтавський державний медичний університет
Citation: Кустов О. С. Асиметрія еритропоетичної активності кісткового мозку та здатності еритроцитарних мембран до деформування у котів / О. С. Кустов ; наук. керівники : В. П. Міщенко, О. В. Ткаченко // Актуальні проблеми експериментальної та клінічної медицини : тези доп. 61-ї підсумкової студентської наук. конф., 12 квітня 2005 р. – Полтава, 2005. – С. 61–62.
Abstract: Метою нашої роботи стало дослідження та порівняння стану еритропоезу в кістко­вому мозку, який був отриманий з правої та лівої великогомілкової кістки у 10 котів з послідуючим зафарбовуванням мазків за Папенгеймом та підраховуванням кількості еритробластичних острівців у 10 великих квадратах під електронним мікроскопом за методом сумарних площин (Г. Г. Автандилов, 1990). Деформованість еритроцитарних мембран досліджували з використанням папаверинового гемолізу та наступним зафарбовуванням мазків за Папенгеймом з використанням методики Г. И. Григорьева (1999).
Keywords: асиметрія
еритробластичні острівці
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19859
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Asimmetriya_ eritropoeticheskoy_ aktivnosti.pdf2,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.