Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19913
Назва: Харчування як складова профілактики цукрового діабету II типу
Автори: Сидоренко, Антоніна Григорівна
Луценко, Руслан Володимирович
Коптев, Михайло Миколайович
Моісєєва, Наталія Віталіївна
Луценко, Ольга Анатоліївна
Дата публікації: лис-2022
Видавець: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Бібліографічний опис: Самостійна робота студента при вивченні фармакології в форматі змішаної системи навчання / О. А. Луценко, А. Г. Сидоренко, Г. Ю. Островська, О. В. Власова, Р. В. Луценко // Сучасні концепції викладання природничих дисциплін в медичних освітніх закладах : матеріали XV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15–16 листопада 2022 р. – Харків : ХНМУ, 2022. – С. 23–25.
Ключові слова: харчування
цукровий діабет
II тип
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19913
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фармакології, клінічної фармакології та фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sidorenko_Harchbvannya.pdf249,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.