Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19989
Назва: Субмікроскопічні зміни стінки дванадцятипалої кишки щурів в нормі та при поєднаній дії комплексу харчових добавок на ранніх термінах спостереження
Автори: Григоренко, Альона Сергіївна
Єрошенко, Галина Анатоліївна
Шевченко, Костянтин Васильович
Лисаченко, Ольга Дмитрівна
Ваценко, Анжела Володимирівна
Улановська-Циба, Наталія Аркадіївна
Рябушко, Олена Борисівна
Кінаш, Оксана В'ячеславівна
Клепець, Олена Вікторівна
Дата публікації: жов-2022
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Субмікроскопічні зміни стінки дванадцятипалої кишки щурів в нормі та при поєднаній дії комплексу харчових добавок на ранніх термінах спостереження / А. С. Григоренко, Г. А. Єрошенко, К. В. Шевченко [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, Полтава, 11–12 жовтня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 17–19.
Короткий огляд (реферат): Харчові добавки зазвичай не вважаються харчовим продуктом, але додаються до них з технологічною метою в процесі виробництва та у результаті стають невід'ємною їх частиною. Повідомляється про побічні реакції на харчові добавки у дітей та вплив харчових добавок, штучних підсолоджувачів на мікробіом кишечника людини та його здатність до ферментації волокон. Згідно проведеного нами дослідження на вміст харчових добавок у продуктах вітчизняного та закордонного виробництва найбільш частіше використовуваними добавками були глутамату натрію, нітриту натрію та Понсо 4R.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19989
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
submikroskopichni_zminy_stinky_dvanadtsiatypaloi_kyshky_shchuriv.pdf248,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.