Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19991
Назва: Структурні зміни у респіраторному відділі легень після впливу комплексу екзогенних чинників
Автори: Донець, Ілона Миколаївна
Шевченко, Костянтин Васильович
Єрошенко, Галина Анатоліївна
Лисаченко, Ольга Дмитрівна
Ваценко, Анжела Володимирівна
Рябушко, Олена Борисівна
Улановська-Циба, Наталія Аркадіївна
Дата публікації: жов-2022
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Структурні зміни у респіраторному відділі легень після впливу комплексу екзогенних чинників / І. М. Донець, Л. В. Шевченко, Г. А. Єрошенко [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, Полтава, 11–12 жовтня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 27–29.
Короткий огляд (реферат): На даний час особливістю сучасних харчових технологій є використання харчових добавок, під якими розуміють групу речовин природного або штучного походження, які використовують для вдосконалення технології виготовлення продуктів з характерними органолептичними показниками та відповідними властивостями. Використання харчових добавок викликає значні суперечки як у науковому товаристві, так і в громадськості, в основному через відсутність ґрунтовних досліджень щодо їх впливу на організм людини, особливо в умовах їх поєднаної дії. Проведені дослідження не дають остаточної відповіді щодо різного ступеня сприйнятливості людини до ефектів, що проявляються за умови коиплексної дії харчових добавок. Метою роботи було встановити динаміку змін метричних показників та структурних елементів альвеолярного апарату легень в нормі та при комплексній дії харчових добавок – глутамату натрію, нітриту натрію та Понсо -4R.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19991
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
strukturni_zminy_u_respiratornomu_viddili_lehen.pdf213,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.