Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19991
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Донець, Ілона Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Костянтин Васильович | - |
dc.contributor.author | Єрошенко, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Лисаченко, Ольга Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Ваценко, Анжела Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Рябушко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Улановська-Циба, Наталія Аркадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T12:09:39Z | - |
dc.date.available | 2023-02-09T12:09:39Z | - |
dc.date.issued | 2022-10 | - |
dc.identifier.citation | Структурні зміни у респіраторному відділі легень після впливу комплексу екзогенних чинників / І. М. Донець, Л. В. Шевченко, Г. А. Єрошенко [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, Полтава, 11–12 жовтня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 27–29. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19991 | - |
dc.description.abstract | На даний час особливістю сучасних харчових технологій є використання харчових добавок, під якими розуміють групу речовин природного або штучного походження, які використовують для вдосконалення технології виготовлення продуктів з характерними органолептичними показниками та відповідними властивостями. Використання харчових добавок викликає значні суперечки як у науковому товаристві, так і в громадськості, в основному через відсутність ґрунтовних досліджень щодо їх впливу на організм людини, особливо в умовах їх поєднаної дії. Проведені дослідження не дають остаточної відповіді щодо різного ступеня сприйнятливості людини до ефектів, що проявляються за умови коиплексної дії харчових добавок. Метою роботи було встановити динаміку змін метричних показників та структурних елементів альвеолярного апарату легень в нормі та при комплексній дії харчових добавок – глутамату натрію, нітриту натрію та Понсо -4R. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський державний медичний університет | uk_UA |
dc.title | Структурні зміни у респіраторному відділі легень після впливу комплексу екзогенних чинників | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
strukturni_zminy_u_respiratornomu_viddili_lehen.pdf | 213,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.