Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20082
Назва: Навчально-методичний посібник «Деменція: клінічний, патоморфологічний та психофармакологічний аспекти. Особливості догляду за пацієнтами з деменцією»
Автори: Гринь, Катерина Вікторівна
Скрипніков, Андрій Миколайович
Погорілко, Олег Володимирович
Дата публікації: 2023
Видавець: Український інститут інтелектуальної власності
Бібліографічний опис: Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 115626. Навчально-методичний посібник «Деменція: клінічний, патоморфологічний та психофармакологічний аспекти. Особливості догляду за пацієнтами з деменцією» / К. В. Гринь, А. М. Скрипніков, О. В. Погорілко. – Дата реєстрації 10 січня 2023 р.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику висвітлено питання етіології, класифікації, клініки, діагностики, лікування деменції, а також правила догляду за пацієнтами з деменцією, основні засади надання паліативної допомоги. Зазначені морфологічні та патоморфологічні зміни головного мозку при різних типах деменції. Надано характеристику основних психофармакологічних засобів, які застосовуються при терапії деменції. У посібнику містяться основні патопсихологічні методики для оцінки когнітивного статусу. Проілюстровані засоби догляду за пацієнтами з деменцією. Для здобувачів вищої освіти вищих навчальних закладів МОЗ України, лікарів-інтернів, клінічних ординаторів, аспірантів за фахом «Психіатрія», лікарів-психіатрів, лікарів загального профілю (сімейних лікарів), медичних сестер, осіб, що здійснюють догляд за пацієнтом з деменцією.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20082
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра нервових хвороб
Свідоцтва про реєстрацію авторського права на твір

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navch_metod_posibnik_Dementsiya.pdf72,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.