Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20104
Title: Основы наноудобрений: приготовление и возможности применения в современном сельском хозяйстве
Other Titles: Основи нанодобрив: приготування та можливості застосування у сучасному сільському господарстві
Fundamentals of nanofertilizer: preparation and possibilities applications in modern agriculture
Authors: Сахно, Тамара Вікторівна
Sakhno, T. V.
Issue Date: 2022
Publisher: Полтавське відділення академії наук технологічної кібернетики України
Citation: Сахно Т. В. Основы наноудобрений: приготовление и возможности применения в современном сельском хозяйстве / Т. В. Сахно // Екологоорієнтовані підходи відновлення техногенно забруднених територій і створення сталих екосистем : колективна монографія ; за заг. ред. Т. О. Чайки. – Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2022. – Розд. 4. Інноваційні екологоорієнтовані підходи у відновленні техногенно забруднених територій і розвитку сільських територій. – С. 329–360.
Keywords: основи нанодобрив
сільське господарство
UDC: 502.171:504.5:631.95
ISBN: 978-617-7915-59-0
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20104
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fundamentals_of_nanodoping_cooking.pdf724,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.