Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20104
Назва: Основы наноудобрений: приготовление и возможности применения в современном сельском хозяйстве
Інші назви: Основи нанодобрив: приготування та можливості застосування у сучасному сільському господарстві
Fundamentals of nanofertilizer: preparation and possibilities applications in modern agriculture
Автори: Сахно, Тамара Вікторівна
Sakhno, T. V.
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавське відділення академії наук технологічної кібернетики України
Бібліографічний опис: Сахно Т. В. Основы наноудобрений: приготовление и возможности применения в современном сельском хозяйстве / Т. В. Сахно // Екологоорієнтовані підходи відновлення техногенно забруднених територій і створення сталих екосистем : колективна монографія ; за заг. ред. Т. О. Чайки. – Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2022. – Розд. 4. Інноваційні екологоорієнтовані підходи у відновленні техногенно забруднених територій і розвитку сільських територій. – С. 329–360.
Ключові слова: основи нанодобрив
сільське господарство
УДК: 502.171:504.5:631.95
ISBN: 978-617-7915-59-0
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20104
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fundamentals_of_nanodoping_cooking.pdf724,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.