Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20104
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСахно, Тамара Вікторівна-
dc.contributor.authorSakhno, T. V.-
dc.date.accessioned2023-02-20T07:46:59Z-
dc.date.available2023-02-20T07:46:59Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСахно Т. В. Основы наноудобрений: приготовление и возможности применения в современном сельском хозяйстве / Т. В. Сахно // Екологоорієнтовані підходи відновлення техногенно забруднених територій і створення сталих екосистем : колективна монографія ; за заг. ред. Т. О. Чайки. – Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2022. – Розд. 4. Інноваційні екологоорієнтовані підходи у відновленні техногенно забруднених територій і розвитку сільських територій. – С. 329–360.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7915-59-0-
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20104-
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherПолтавське відділення академії наук технологічної кібернетики Україниuk_UA
dc.subjectоснови нанодобривuk_UA
dc.subjectсільське господарствоuk_UA
dc.titleОсновы наноудобрений: приготовление и возможности применения в современном сельском хозяйствеuk_UA
dc.title.alternativeОснови нанодобрив: приготування та можливості застосування у сучасному сільському господарствіuk_UA
dc.title.alternativeFundamentals of nanofertilizer: preparation and possibilities applications in modern agricultureuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
dc.subject.udc502.171:504.5:631.95uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fundamentals_of_nanodoping_cooking.pdf724,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.