Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20107
Назва: Визначення вітаміну С у фруктах методом окисновідновного титрування
Інші назви: Determination of vitamin C in fruits by redox titration method
Автори: Іващенко, Олена Дмитрівна
Пурденко, Максим Вікторович
Ivashenko, O. D.
Purdenko, M. V.
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іващенко О. Д. Визначення вітаміну С у фруктах методом окисновідновного титрування / О. Д. Іващенко, М. Пурденко // Хімія, біотехнологія, екологія та освіта : зб. матеріалів VІ Міжнар. наук-практ. інтернет-конф., (м. Полтава, 16–17 травня 2022 р.). – Полтава, 2022. – С. 112–114.
Ключові слова: вітамін С
титрування
УДК: 54:504:37 (100)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20107
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Determinatio_of _vitamin_C_in_fruits_by_redox_titration_method.pdf842,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.