Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20165
Назва: Використання технологій оцінювання знань із фізіології студентів ПДМУ
Автори: Жукова, Марина Юріївна
Дата публікації: 2023
Видавець: Одеса : Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Жукова М. Ю. Використання технологій оцінювання знань із фізіології студентів ПДМУ / М. Ю. Жукова // Сучасні технології оцінювання у системі вищої медичної освіти : матеріали Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації, 5 грудня–15 січня 2023 р. / за ред. проф. В. Г. Марічереда. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2023. – С. 47–49.
Короткий огляд (реферат): З метою підготовки до іспиту «Крок 1», на кафедрі фізіології ПДМУ, студенти постійно вивчають тестові завдання з поясненням викладача (відповідно до теми практичного заняття). Тестування з бази тестів «Крок 1» проводяться в комп’ютерному класі наприкінці кожного навчального модуля і на відміну від реального іспиту «Крок», переваги полягають в тому, що у здобувачів є можливість швидко перевірити свій результат успішності, при цьому для кожного використовується завчасно виданий ID та пароль .Враховуючи все вищесказане, можна дійти до висновку, що всі існуючі засоби та технології оцінювання результатів навчання мають безліч переваг, і спільне їх використання дозволяє максимально спростити процес оцінки, зробити його зручнішим та інтенсивнішим.
Ключові слова: студенти
вища освіта
компетенція
освітні технології
засоби оцінювання
комп’ютерний контроль знань студентів
бази тестів «Крок 1»
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20165
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bazy_ testiv_ «Krok 1».PDF376,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.