Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20166
Title: Дослідження біорозкладних полімерів для використання в молочній та харчовій промисловості
Authors: Сахно, Тамара Вікторівна
Іргібаєва, Ірина Сергіівна
Барашков, Максим Максимович
Sakhno, T. V.
Irgibayeva, I. S.
Barashkov, M. M.
Issue Date: 2022
Publisher: Полтавський державний аграрний університет
Citation: Сахно Т. В. Дослідження біорозкладних полімерів для використання в молочній та харчовій промисловості / Т. В. Сахно, І. С. Іргібаєва, М. М. Барашков // Інноваційні аспекти систем безпеки праці, захисту інтелектуальної власності : зб. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 24–25 березня 2022 р. – Полтава, ПДАУ, 2022. – С. 98–101.
Abstract: Молочна та харчова промисловість переживають велику технологічну та соціологічну революцію. Немає кращого прикладу, ніж різкі зміни, які відбуваються у доступності різноманітних продуктів і виборі споживачів. Існують різні типи технологій інкапсуляції, які можна використовувати в харчовій промисловості. Використання різних технологій інкапсуляції для захисту здорових інгредієнтів дозволило досягти високої ефективності інгредієнтів. Переваги мікроінкапсуляції відкрили нові можливості, які можуть змінити переробку молочних та інших харчових продуктів. Мікроінкапсуляція може допомогти розробити текстуру харчових компонентів, інкапсулювати харчові компоненти або добавки, розвинути нові смаки та відчуття, контролювати вивільнення ароматів і підвищити біодоступність поживних компонентів.
Keywords: біорозкладні полімери
промисловість
UDC: 331.45
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20166
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Research_of_biodegradable_polymers_for_use_in_the_dairy_and_food industry.pdf686,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.