Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20166
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСахно, Тамара Вікторівна-
dc.contributor.authorІргібаєва, Ірина Сергіівна-
dc.contributor.authorБарашков, Максим Максимович-
dc.contributor.authorSakhno, T. V.-
dc.contributor.authorIrgibayeva, I. S.-
dc.contributor.authorBarashkov, M. M.-
dc.date.accessioned2023-02-27T09:53:19Z-
dc.date.available2023-02-27T09:53:19Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСахно Т. В. Дослідження біорозкладних полімерів для використання в молочній та харчовій промисловості / Т. В. Сахно, І. С. Іргібаєва, М. М. Барашков // Інноваційні аспекти систем безпеки праці, захисту інтелектуальної власності : зб. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 24–25 березня 2022 р. – Полтава, ПДАУ, 2022. – С. 98–101.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20166-
dc.description.abstractМолочна та харчова промисловість переживають велику технологічну та соціологічну революцію. Немає кращого прикладу, ніж різкі зміни, які відбуваються у доступності різноманітних продуктів і виборі споживачів. Існують різні типи технологій інкапсуляції, які можна використовувати в харчовій промисловості. Використання різних технологій інкапсуляції для захисту здорових інгредієнтів дозволило досягти високої ефективності інгредієнтів. Переваги мікроінкапсуляції відкрили нові можливості, які можуть змінити переробку молочних та інших харчових продуктів. Мікроінкапсуляція може допомогти розробити текстуру харчових компонентів, інкапсулювати харчові компоненти або добавки, розвинути нові смаки та відчуття, контролювати вивільнення ароматів і підвищити біодоступність поживних компонентів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбіорозкладні полімериuk_UA
dc.subjectпромисловістьuk_UA
dc.titleДослідження біорозкладних полімерів для використання в молочній та харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc331.45uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Research_of_biodegradable_polymers_for_use_in_the_dairy_and_food industry.pdf686,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.