Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20167
Title: Стандарт GMP+ВА2 перевірка якості змішування та контамінації ветеринарних препаратів,кормових добавок, преміксів та готових кормів за допомогою мікротрейсерів
Authors: Сахно, Тамара Вікторівна
Семенов, Анатолій Олексійович
Sakhno, T. V.
Semenov, A. O.
Issue Date: 2022
Citation: Сахно Т. В. Стандарт GMP+ВА2 перевірка якості змішування та контамінації ветеринарних препаратів,кормових добавок, преміксів та готових кормів за допомогою мікротрейсерів / Т. В. Сахно, А. О. Семенов // Формування та перспективи розвитку підприємницьких структур в рамках інтеграції до європейського простору : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. (заочна форма), м. Полтава, 24 березня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 155–157.
Abstract: Розвиток українського ринку комбікормів та преміксів з орієнтацією на експорт до країн Євросоюзу все частіше спонукає виробників упроваджувати системи управління безпекою продукції відповідно до міжнародних стандартів. Особливий інтерес для виробників ветеринарних препаратів, кормових добавок, преміксів та готових кормів становить стандарт GMP+. За останні роки європейський ринок посилив правила ввезення кормів та інгредієнтів для виробників, продукція яких не сертифікована за вимогами GMP+.
Keywords: корми
зміішування
стандарт GMP+ВА2
мікротрейсері
UDC: 330.15:334.723
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20167
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Standard_gmp_va2.pdf705,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.