Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20168
Назва: | Використання електрофізичних методів для оцінки фізіологічної якості насіння кукурудзи |
Інші назви: | Use of electrophysical methods to assess the physiological quality of corn seeds |
Автори: | Остиста, Оксана Сергіївна Маренич, Микола Миколайович Сахно, Тамара Вікторівна Омелян, Олександр Миколайович Ostista, O. S. Marenich, M. M. Sakhno, T. V . Omelyan, O. M. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавець: | Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua” |
Бібліографічний опис: | Analysis of the phaunistic composition of Ukraine // International scientific innovations in human life / O. S. Ostista, M. M. Marenich, T. V. Sakhno, O. M. Omelyan // International scientific innovations in human life : proceedings of the 13th International scientific and practical conference. Cognum Publishing House. Manchester, United Kingdom, July 6-8 2022. – Manchester, 2022. – P. 22–25. |
Короткий огляд (реферат): | Дана робота присвячена проблемі розробки методики дослідження схожості насіння зернових сільсько-господарських культур. Для дослідження якості проростання насіння застосовано метод визначення електропровідності ексудатів пророщуваних зерен. Встановлено, що високоякісне насіння кукурудзи має мінімальну електропровідність водяних розчинів, а у насіння, яке має збільшений вихід електролітів, що супроводжується підвищенням електропровідності ексудатів, спостерігається значно знижений рівень проростання. |
Ключові слова: | схожість насіння метод електропровідності зерно кукурудзи |
УДК: | 001.1 |
ISBN: | 978-92-9472-195-2 |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20168 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Use_of_electrophysical_methods_to_assess_the_physiological_quality_of_corn_seeds.pdf | 910,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.