Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20234
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Акімов, Олег Євгенович | - |
dc.contributor.author | Міщенко, Артур Володимирович | - |
dc.contributor.author | Соловйова, Наталія Веніамінівна | - |
dc.contributor.author | Костенко, Віталій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Катрушов, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Денисенко, Софія Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T08:08:23Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T08:08:23Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-23 | - |
dc.identifier.citation | Пат. № 148815, Україна, МПК G01N 21/31. Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження / Акімов О. Є., Міщенко А. В., Соловйова Н. В., Денисенко С. В., Костенко В. О., Катрушов О. В. ; заявник та патентовласник Полтавський державний медичний університет. – № u202101007 ; заявл. 01.03.2021; опубл. 23.09.2021, Бюл. № 38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20234 | - |
dc.description.abstract | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження, що передбачає визначення кольорового продукту, який утворюється в реакції фторидного аніону з 6 мкМ розчину бісманносильований-m-дитіокарбамато-ксилолу у 0,2 М трис-буферному розчині (рН=7,4), який відрізняється тим, що наважку 1 г твердих речовин рослинного та тваринного походження гомогенізують із 10 мл 0,2 М трис-буферного розчину (рН=7,4) для отримання 10 % гомогенату; для аналізу беруть аліквоту 0,2 мл 10 % гомогенату твердих речовин рослинного та тваринного походження; до аліквоти додають 1 мл 15 % водного розчину трихлороцтової кислоти для депротеїнізації; отриману суміш фотометрують у кюветі із довжиною оптичного шляху 10 мм на довжині хвилі 353 нм. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» | uk_UA |
dc.title | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_spectrofotometrychnogo_vyznachenniya.pdf | 736,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.