Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2024
Назва: | Вязкоупругие свойства ПЭГ-300 и ПЭГ-1500 |
Інші назви: | В’язкопружні властивості ПЕГ-300 і ПЕГ-1500 Viscoelastic properties of PEG-300 and PEG-1500 |
Автори: | Стеценко, Сергей Анатольевич Руденко, Александр Пантелеймонович Тютюнник, Алексей Михайлович Хорольский, Алексей Викторович Стеценко, Сергій Анатолійович Руденко, Олександр Пантелеймонович Тютюнник, Олексій Михайлович Хорольський, Олексій Вікторович Stetsenko, S. A. Rudenko, A. P. Tyutyunnik, A. M. Khorolsky, A. V. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавець: | Курский государственный университет |
Бібліографічний опис: | Вязкоупругие свойства ПЭГ-300 и ПЭГ-1500 / А. П. Руденко, А. В. Хорольский, С. А. Стеценко, А. М. Тютюнник // Ультразвук и термодинамические свойства вещества. – Вып. 38. – Курск : Курский государственный университет, 2012. – С. 83–85. |
Короткий огляд (реферат): | В работе излагаются результаты исследования вязкоупругих свойств полиэтиленгликолей, рассчитаны энтальпия и энтропия активации вязкого течения; У роботі представлені результати дослідження в’язкопружних властивостей поліетиленгліколей, розраховані ентальпія та ентропія активації в’язкої течії; The paper presents the results of the investigation of the viscoelastic properties of polyethylene glycols, the enthalpy and entropy of activation of viscous flow. |
Ключові слова: | полиэтиленгликоли плотность вязкость скорость распространения звука энтальпия энтропия поліетиленгліколі густина в’язкість швидкість поширення звуку ентальпія ентропія polyethylene glycols density viscosity speed of ultrasound enthalpy entropy |
ISSN: | 9999–0019 |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2024 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра фізики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vyazkouprugie_svoystva.pdf | 51,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.