Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГринь, Володимир Григорович-
dc.contributor.authorКостиленко, Юрій Петрович-
dc.contributor.authorСвінцицька, Наталія Леонідівна-
dc.date.accessioned2023-04-14T06:58:13Z-
dc.date.available2023-04-14T06:58:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСпосіб препарування тотального органокомплексу шлунково-кишкового тракту у білих щурів / В. Г. Гринь, Ю. П. Костиленко, Н. Л. Свінцицька : реєстр № 108/9/23 // Перелік наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. ‒ Київ, 2023. ‒ Вип. 9. – С. 152–153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20583-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectтотальний органокомплексuk_UA
dc.subjectшлунково-кишковий трактuk_UA
dc.subjectбілі щуриuk_UA
dc.titleСпосіб препарування тотального органокомплексу шлунково-кишкового тракту у білих щурівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра анатомії людини
Нововведення, технології (РКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib_preparuvannya.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.