Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20612
Назва: Метод лікування протезного стоматиту на фоні цукрового діабету
Автори: Попович, Іван Юрійович
Єрис, Любов Борисівна
Тесленко, Олександра Іванівна
Литовченко, Ірина Юріївна
Дворник, Ірина Леонідівна
Муравльова, Оксана Василівна
Чечотіна, Світлана Юріївна
Дата публікації: 2023
Видавець: Державне некомерційне підприємство «Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки «Медицина» і «Фармація»
Бібліографічний опис: Метод лікування протезного стоматиту на фоні цукрового діабету : реєстр № 87/9/23 / І. Ю. Попович, Л. Б. Єрис, О. І. Тесленко, І. Ю. Литовченко, І. Л. Дворник, О. В. Муравльова, С. Ю. Чечотіна // Перелік наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. ‒ Київ, 2023. ‒ Вип. 9. ‒ С. 128‒129.
Короткий огляд (реферат): Запропонований авторами метод лікування протезного стоматиту на фоні цукрового діабету включає в себе використання вітчизняного препарату політропної дії - для місцевого лікування мазі тіотріазолін 2%, для загальної терапії таблетки тіотріазолін. Новий метод лікування протезного стоматиту на фоні цукрового діабету є комплексним, більш ефективним, у порівнянні з відомими методами, простий у виконанні, може бути рекомендований до застосування у терапевтичній і ортопедичній стоматології.
Ключові слова: тіотріазолін у таблетках
2% мазь тіотріазоліну
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20612
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра терапевтичної стоматології
Нововведення, технології (РКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovation_Method_of_treatment_of_prosthetic_stomatitis_against.PDF1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.