Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20707
Назва: Реакція структурних компонентів печінкової дольки при введенні триптореліну на 30-ту добу спостереження у щурів
Автори: Полив'яна, Олександра Анатоліївна
Стецук, Євген Валерійович
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Полив’яна О. А. Реакція структурних компонентів печінкової дольки при введенні триптореліну на 30-ту добу спостереження у щурів / О. А. Полив’яна, Є. В. Стецук // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Морфогенез та регенерація» (ІІІ Жутаєвські читання), м. Полтава, 20–21 квітня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 59–61.
Короткий огляд (реферат): За останні роки захворювання на рак передміхурової залози збільшується у всьому світі. Найчастіше рак простати діагностують у чоловіків у віці 55 років і старше. У країнах Західної Європи рак передміхурової залози займає третє місці серед чоловічих онкологічних хвороб, а в Америці вийшов на перше місце. За захворюваності в Україні рак простати зайняв четверту позицію. Щороку реєструють приблизно 6,5 тисяч нових випадків. Недостатня кількість тестостерону може посилити пошкодження печінки, спричинити ожиріння чи взагалі призвести до гепатозу.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20707
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
reaktsiia_strukturnykh_komponentiv_pechinkovoi_dolky.pdf476,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.