Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20823
Назва: Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження
Автори: Акімов, Олег Євгенович
Микитенко, Андрій Олегович
Костенко, Віталій Олександрович
Катрушов, Олександр Васильович
Соловйова, Наталія Веніамінівна
Міщенко, Артур Володимирович
Дата публікації: 20-бер-2023
Видавець: ДНП «Центр тестування»
Бібліографічний опис: Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження : реєстр № 49/9/23/ О. Є. Акімов, А. О. Микитенко, В. О. Костенко, О. В. Катрушов, Н. В. Соловйова, А. В. Міщенко // Перелік наукової (науково–технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. – Київ, 2023. – Вип. 9. – С. 75–76.
Короткий огляд (реферат): Використання даного методу дозволяє оцінювати безпечність та якість харчових продуктів рослинного та тваринного походження за рахунок визначення концентрації сульфід-іонів у досліджуваних зразках. Метод дозволяє контролювати вміст сульфідів у сироватці крові при використанні препаратів-донаторів сульфідних груп або препаратів, до складу яких входять амінокислоти із сульфідною групою, що запобігає розвитку небажаних ефектів та передозуванню.
Ключові слова: сульфіди
продукти харчування
спектрофотометрія
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20823
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології
Нововведення, технології (РКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_spectrofotometrychnogo_vyznachennya.pdf958,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.