Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20823
Назва: | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження |
Автори: | Акімов, Олег Євгенович Микитенко, Андрій Олегович Костенко, Віталій Олександрович Катрушов, Олександр Васильович Соловйова, Наталія Веніамінівна Міщенко, Артур Володимирович |
Дата публікації: | 20-бер-2023 |
Видавець: | ДНП «Центр тестування» |
Бібліографічний опис: | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження : реєстр № 49/9/23/ О. Є. Акімов, А. О. Микитенко, В. О. Костенко, О. В. Катрушов, Н. В. Соловйова, А. В. Міщенко // Перелік наукової (науково–технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. – Київ, 2023. – Вип. 9. – С. 75–76. |
Короткий огляд (реферат): | Використання даного методу дозволяє оцінювати безпечність та якість харчових продуктів рослинного та тваринного походження за рахунок визначення концентрації сульфід-іонів у досліджуваних зразках. Метод дозволяє контролювати вміст сульфідів у сироватці крові при використанні препаратів-донаторів сульфідних груп або препаратів, до складу яких входять амінокислоти із сульфідною групою, що запобігає розвитку небажаних ефектів та передозуванню. |
Ключові слова: | сульфіди продукти харчування спектрофотометрія |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20823 |
Розташовується у зібраннях: | Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології Нововведення, технології (РКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_spectrofotometrychnogo_vyznachennya.pdf | 958,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.