Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20854
Назва: | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження |
Автори: | Акімов, Олег Євгенович Костенко, Віталій Олександрович Катрушов, Олександр Васильович Соловйова, Наталія Веніамінівна Міщенко, Артур Володимирович Гришко, Юлія Михайлівна Денисенко, Софія Валеріївна |
Дата публікації: | 13-чер-2022 |
Видавець: | ДНП «Центр тестування» |
Бібліографічний опис: | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження : реєстр. № 36/8/22 / О. Є. Акімов, В. О. Костенко, О. В. Катрушов, Н. В. Соловйова, А. В. Міщенко, Ю. М. Гришко, С. В. Денисенко // Перелік наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. – Київ, 2022. – Вип. № 8. – С. 50–51. |
Короткий огляд (реферат): | Використання даного методу дозволяє оцінювати безпечність та якість харчових продуктів рослинного та тваринного походження за рахунок визначення концентрації іонів фтору у досліджуваних зразках. Метод дозволяє контролювати вміст фторидів у сироватці крові при використанні препаратів фтору для ендогенної профілактики карієсу, що запобігає розвитку небажаних ефектів та передозуванню. |
Ключові слова: | Фториди продукти харчування спектрофотометрія |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20854 |
Розташовується у зібраннях: | Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології Нововведення, технології (РКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_spectrofometrychnogo_vyznachenniya_concentracii_ftorydiv.pdf | 563,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.