Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20854
Назва: Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження
Автори: Акімов, Олег Євгенович
Костенко, Віталій Олександрович
Катрушов, Олександр Васильович
Соловйова, Наталія Веніамінівна
Міщенко, Артур Володимирович
Гришко, Юлія Михайлівна
Денисенко, Софія Валеріївна
Дата публікації: 13-чер-2022
Видавець: ДНП «Центр тестування»
Бібліографічний опис: Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження : реєстр. № 36/8/22 / О. Є. Акімов, В. О. Костенко, О. В. Катрушов, Н. В. Соловйова, А. В. Міщенко, Ю. М. Гришко, С. В. Денисенко // Перелік наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров’я. – Київ, 2022. – Вип. № 8. – С. 50–51.
Короткий огляд (реферат): Використання даного методу дозволяє оцінювати безпечність та якість харчових продуктів рослинного та тваринного походження за рахунок визначення концентрації іонів фтору у досліджуваних зразках. Метод дозволяє контролювати вміст фторидів у сироватці крові при використанні препаратів фтору для ендогенної профілактики карієсу, що запобігає розвитку небажаних ефектів та передозуванню.
Ключові слова: Фториди
продукти харчування
спектрофотометрія
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20854
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології
Нововведення, технології (РКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_spectrofometrychnogo_vyznachenniya_concentracii_ftorydiv.pdf563,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.