Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20863
Назва: Changes in venules of gum
Автори: Oleksiienko, Vladyslav
Олексієнко, Владислав Віталійович
Науковий керівник: Bilash, S. M.
Pronina, O. M.
Дата публікації: 13-бер-2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Oleksiienko V. Changes in venules of gum / V. Oleksiienko ; scientific adviser : S. M. Bilash, O. M. Pronina // IMEDSCOP 2023 : abstract book of 4rd International Medical Students Conference in Poltava of Poltava State Medical University, Poltava, 23rd March 2023. – Poltava, 2023. – P. 74.
Короткий огляд (реферат): In conclusion, while food additives can enhance the sensory qualities of food, their impact on the morphology of living tissues is a cause for concern. Further research is needed to better understand the effects of food additives on human health and to develop strategies to minimize their negative impact.
Ключові слова: oral cavity
exogenous factors
sodium nitrite
monosodium glutamate
Ponceau 4R
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20863
Розташовується у зібраннях:IMEDSCOP 2023
Наукові праці. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OleksiienkoV_Changes_in_venules_of_gum.pdf102,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.