Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20863
Назва: | Changes in venules of gum |
Автори: | Oleksiienko, Vladyslav Олексієнко, Владислав Віталійович |
Науковий керівник: | Bilash, S. M. Pronina, O. M. |
Дата публікації: | 13-бер-2023 |
Видавець: | Полтавський державний медичний університет |
Бібліографічний опис: | Oleksiienko V. Changes in venules of gum / V. Oleksiienko ; scientific adviser : S. M. Bilash, O. M. Pronina // IMEDSCOP 2023 : abstract book of 4rd International Medical Students Conference in Poltava of Poltava State Medical University, Poltava, 23rd March 2023. – Poltava, 2023. – P. 74. |
Короткий огляд (реферат): | In conclusion, while food additives can enhance the sensory qualities of food, their impact on the morphology of living tissues is a cause for concern. Further research is needed to better understand the effects of food additives on human health and to develop strategies to minimize their negative impact. |
Ключові слова: | oral cavity exogenous factors sodium nitrite monosodium glutamate Ponceau 4R |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20863 |
Розташовується у зібраннях: | IMEDSCOP 2023 Наукові праці. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
OleksiienkoV_Changes_in_venules_of_gum.pdf | 102,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.