Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorBilash, S. M.-
dc.contributor.advisorPronina, O. M.-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vladyslav-
dc.contributor.authorОлексієнко, Владислав Віталійович-
dc.date.accessioned2023-05-10T12:23:52Z-
dc.date.available2023-05-10T12:23:52Z-
dc.date.issued2023-03-13-
dc.identifier.citationOleksiienko V. Changes in venules of gum / V. Oleksiienko ; scientific adviser : S. M. Bilash, O. M. Pronina // IMEDSCOP 2023 : abstract book of 4rd International Medical Students Conference in Poltava of Poltava State Medical University, Poltava, 23rd March 2023. – Poltava, 2023. – P. 74.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20863-
dc.description.abstractIn conclusion, while food additives can enhance the sensory qualities of food, their impact on the morphology of living tissues is a cause for concern. Further research is needed to better understand the effects of food additives on human health and to develop strategies to minimize their negative impact.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectoral cavityuk_UA
dc.subjectexogenous factorsuk_UA
dc.subjectsodium nitriteuk_UA
dc.subjectmonosodium glutamateuk_UA
dc.subjectPonceau 4Ruk_UA
dc.titleChanges in venules of gumuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:IMEDSCOP 2023
Наукові праці. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OleksiienkoV_Changes_in_venules_of_gum.pdf102,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.