Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20939
Назва: Сучасні підходи до викладання внутрішніх хвороб
Автори: Гуцаленко, Ольга Олексіївна
Ярмола, Тетяна Іванівна
Дата публікації: 2005
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Гуцаленко О. О. Сучасні підходи до викладання внутрішніх хвороб / О. О. Гуцаленко, Т. І. Ярмола // Сучасні підходи до викладання теоретичних і клінічних дисциплін у медичному вузі : матеріали навч.-метод. конф. – Полтава, 2005. – С. 53–57.
Короткий огляд (реферат): Внутрішня медицина - одна з фундаментальних дисциплін клінічного профілю, які закладають основу вищої медичної освіти. В організації навчального процесу на кафедрі госпітальної терапії з професійними хворобами першочерговим завданням є визначення конкретної мети навчання з госпітальної терапії і професійних хвороб на 5 курсі та із внутрішніх хвороб - на 6 курсі. Зокрема, програма 6 курсу із внутрішніх хвороб охоплює винятково питання диференційного діагнозу при різноманітних синдромах чи патологічних станах із основних терапевтичних розділів: кардіології, ревматології, гастроентерології, гематології, пульмонології та нефрології.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20939
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modern_tips_for_teaching_internal_medicine.pdf229,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.