Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21026
Назва: Це зробила вона: образ жінки-меценатки, політикині
Автори: Літовка, Діана
Вонсович, Лідія Пантелеймонівна
Litovka, D.
Vonsovich, L. P.
Науковий керівник: Вонсович, Лідія Пантелеймонівна
Дата публікації: 7-бер-2023
Видавець: Житомирський базовий фармацевтичний фаховий коледж
Бібліографічний опис: Літовка Д. В. Це зробила вона: образ жінки-меценатки, політикині / Д. Літовка ; наук. керівник : Л. П. Вонсович // Жінка в соціокультурному просторі. Руйнування колоніальних стереотипів : матеріали Всеукр. студентської наук.-практ. конф., Житомирський базовий фармацевтичний фаховий коледж Житомирської обласної ради, 07 березня 2023 р. – Житомир, 2023. – С. 154–159.
Короткий огляд (реферат): Один гуморист сказав, що знаменита голлівудська акторка Джинджер Роджерс зробила стільки ж, скільки і її ще популярніший партнер Фред Астайр – але і на високих підборах». В усі часи, коли чоловіки здійснювали подвиги і досягали успіхів, жінки були поряд і часто робили те саме, тільки вбравшись у довгі спідниці, корсети, і на високих каблуках. Звісно, лише за умови, що їм це дозволялося. Чоловіки та суспільство загалом спрадавна знаходили безліч відмовок, чому жінки «не можуть» робити те чи інше. Інколи вони скажуть: «У вас не вийде». Та частіше натякнуть на це непрямо: із жінкою, якій ролі дружини і матері замало, щось не так.
УДК: 316.61:159.937.52
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21026
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Litovka_DV_Tse_zrobyla_vona_obraz_zhinky_metsenatky.pdf486,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.