Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21314
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКока, Володимир Миколайович-
dc.date.accessioned2023-06-28T09:55:02Z-
dc.date.available2023-06-28T09:55:02Z-
dc.date.issued2023-06-28-
dc.identifier.citationКока В. М. Морфологічні зміни язика в умовах комбінованого впливу харчових добавок : дис. … доктора філософії : спец. 222 «Медицина» / В. М. Кока ; Полтавський державний медичний університет. – Полтава, 2023. – 181 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21314-
dc.description.abstractКока В.М. Морфологічні зміни язика в умовах комбінованого впливу харчових добавок (анатомо-експериментальне дослідження). –Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 – «Медицина». – Полтавський державний медичний університет. Полтава, 2023. Дисертаційна робота присвячена вивченню морфологічних змін язика білих щурів за умов впливу на організм комплексу харчових добавок (глютамата натрію, нітрита натрію, понсо 4R), які найбільш часто використовуються в харчовій промисловості.uk_UA
dc.description.abstractKoka V.M. Morphological changes in the tongue under the combined effect of food additives (anatomical and experimebtal study). – Qualifying research paper (manuscript). The dissertation for the scientific degree of Doctor of Philosophy in the field of study 22 “Health” on the specialty 222 – “Medicine”. – Poltava State Medical University. Poltava. 2023. The dissertation is devoted to the study of morphological changes in the tongue of white rats induced by the effect of the complex of food additives (monosodium glutamate, sodium nitrite, Ponceau 4R). which are most often used in the food industry.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectморфометричні показникиuk_UA
dc.subjectщуриuk_UA
dc.subjectязикuk_UA
dc.subjectслизова оболонкаuk_UA
dc.subjectмалі слинні залозиuk_UA
dc.subjectм’язиuk_UA
dc.subjectкровоносні мікросудиниuk_UA
dc.subjectротова порожнинаuk_UA
dc.subjectепітеліальні клітиниuk_UA
dc.subjectвивідні протокиuk_UA
dc.subjectсекреторні гранулиuk_UA
dc.subjectротова рідинаuk_UA
dc.subjectсекреторний імуноглобулін Аuk_UA
dc.subjectслиновиділенняuk_UA
dc.subjectfood additivesuk_UA
dc.subjectmorphometric parametersuk_UA
dc.subjectratsuk_UA
dc.subjecttongueuk_UA
dc.subjectmucous membraneuk_UA
dc.subjectminor salivary glandsuk_UA
dc.subjectmusclesuk_UA
dc.subjectblood microvesselsuk_UA
dc.subjectoral cavityuk_UA
dc.subjectepithelial cellsuk_UA
dc.subjectoutlet ductsuk_UA
dc.subjectsecretory granulesuk_UA
dc.subjectoral fluiduk_UA
dc.subjectsecretory immunoglobulin Auk_UA
dc.subjectsaliva secretionuk_UA
dc.titleМорфологічні зміни язика в умовах комбінованого впливу харчових добавокuk_UA
dc.title.alternativeMorphological changes in the tongue under the combined effect of food additives (anatomical and experimebtal study)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.subject.udc[616.313: 613.29] – 092.9uk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dissertation_Koka_V.M1.pdf4,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.