Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2157
Назва: Вдосконалення традиційної методики виготовлення знімного пластинкового протезу (клінічний випадок)
Інші назви: Improving traditional methods of making partial removable laminar dentures (clinical case)
Автори: Скубій, Іван Вікторович
Скубий, Иван Викторович
Skubiy, I. V.
Скубій, В. І.
Скубий, В. И.
Skubiy, V. I.
Дата публікації: 2017
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Скубій В. І. Вдосконалення традиційної методики виготовлення знімного пластинкового протезу (клінічний випадок) / В. І. Скубій, І. В. Скубій // Погляд майбутніх лікарів на сучасну медицину : матеріали 73-ї Всеукраїнської студентської наукової конференції. – Полтава, 2017. – С. 61.
Короткий огляд (реферат): Наукова новизна при виготовленні знімного пластинкового протеза, полягала у вдосконаленні традиційного методу заміни воску на пластмасу, з використанням власної модифікації методу ізоляції фіксуючої частини балкового кріплення. Особливістю на даному етапі було те, що після виплавки воску піднутріння під балкою заповнили гіпсом з метою ізоляції від пластмаси, а порожнину балкового гнізда заповнили еластичною пластмасою «Ufi-Gel P», яку під час обробки видалили і замінили на еластичні матриці. В результаті проведеного ортопедичного лікування досягнуто добрі косметичні характеристики та надійну фіксації знімного пластинкового протезу, що дозволило пацієнтці успішно адаптуватись до протезів такої конструкції.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2157
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skubiy I.pdf189,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.